tausta

Dovia Design® -savunpoistoikkunatSavunpoistoikkunoita käytetään asuin- ja toimitilarakennusten savunpoistoon. Suunnitelmallinen savunpoisto edellyttää kokonaisuuden hallintaa. Dovialla on osaaminen ja valmiudet savunpoistoikkunoiden suunnitteluun ja valmistukseen omalla tehtaalla sekä asennukseen.

Savunpoistoikkunamme ovat CE-merkittyjä*. Dovialla on savunpoisto-ikkunoiden valmistukseen vaadittava Inspectan myöntämä tuotesertifikaatti. Mallistoomme kuuluvat tuotteet SP-I420, SP-I600 ja SP-I835, joista räätälöimme kohdekohtaisesti sopivat mallit ja mitat. Savunpoistojärjestelmä on akkuvarmennettu, mikä takaa toiminnan myös sähkökatkosten aikana.

Dovian Design® -savunpoistoikkunat viimeistelevät vaativankin kohteen ja tarjoavat paloturvallisuutta sekä laatua, joka kestää.

– Savunpoistoikkunat

– Savunpoistokeskukset ja -avaajat

– Asennus ja huoltopalvelu

– Suunnittelupalvelu*Harmonisoitu tuotestandardi EN 12101-2 ja Rakennustuoteasetus edellyttää että valmistajan tulee CE-merkitä savunpoistoluukku ja laatia luukulle suoritustasoilmoitus. Koska savunpoistoluukkujen suoritustason pysyvyyden arviointi- ja varmennusjärjestelmä on 1, on valmistajalla oltava oma sertifikaatti suoritustasojen pysyvyydestä, sekä tehtaan sisäinen laadunvalvonta, jonka valvonnasta on tehtävä sopimus ilmoitetun laitoksen kanssa.