tausta

Ovet ja ikkunatAlumiini- ja teräsovet sekä ikkunat

Dovia Design®  -laatua erityistä kestävyyttä ja viimeisteltyä ulkonäköä vaativiin kohteisiin. Julkisivuun sekä sisätila-arkkitehtuuriin viimeistellyt alumiini- ja teräsovet sekä ikkunat saat Dovia Design® -mittatilaustyönä. Tuotteisiimme kuuluvat myös osastointiovet ja -ikkunat sekä savunpoistoikkunat.

Ulko-ovet

Eleganza-ulko-ovet ovat nimensä mukaisesti elegantteja, moderneja paneeliovia, joissa yhdistyvät laadukkaat jalopuumateriaalit, lasi ja ajanmukaiset helat kokonaisuudeksi, joka toimii kotisi näyttävänä käyntikorttina. Saat oven valintasi mukaan joko jalopuuovena, kauniilla mattasatiini viimeistelyllä tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi korkeakiiltoiseksi maalattuna.

Sisäovet

Moderna-sisäovet tarjoavat uuden tyyppisen tavan suunnitella kotiisi näyttävät sisäovet. Mallisto on lähes rajattomasti muokattavissa, mikä mahdollistaa mm. huonekorkuiset sisäovet, joko umpiovina tai valoaukollisena, kiiltäväksi maalattuna tai mattapintaiseksi vahattuna – sinä päätät, me toteutamme!

Parvekeovet

Dovia Design® -parvekeovet ovat (EN) eurooppalaisen standardin mukaisesti testattuja takuutuotteita. Erinomaisen runkorakenteen vuoksi tehdas antaa ovilleen takuuehdon mukaisesti 10-vuoden suoranapysymistakuun ja kahden vuoden rakennetakuun.

Kerrostaso-ovet / Ääntä eristävät puupalo-ovet

Ääntä eristävää puupalo-ovea käytetään mm. hotelleissa, toimistoissa sekä kerrostalojen asuntojen sisäänkäyntiovina porraskäytävästä huoneistoon eli ns. kerrostaso-ovena.

Ikkunat

Dovia Design® -ikkunat ovat laatutietoisen valinta niin julkisiin kohteisiin kuin yksityiskotiinkin. Tarkat valmistustoleranssit ja laadukkaat materiaalit takaavat aikaa ja ankaria pohjoisia olosuhteitamme kestävät ikkunat pitkälle tulevaisuuteen. Valmistamme myös laadukkaat PYROKNO-palosuojaikkunat mittojen mukaan, niin asuinrakennuksiin, toimistoihin kuin julkisten tilojen seinäkkeiksi.

Erikoispuusepäntuotteet

Erikoisalaamme ovat arkkitehtonisesti vaativat uudet ja historialliset kohteet, joissa vaaditaan monialaista osaamista niin suunnittelun kuin valmistuksenkin osalta. Tarjoamme laajan valikoiman materiaaleja; niin perinteiset kotimaiset puulajit kuin eksoottisemmat jalopuutkin maailmalta. Ovet, ikkunat, julkisten tilojen kalusteet, ravintolasisustukset, palvelu- ja vastaanottotiskit, vaativat akustointiratkaisut, väliseinäelementit.